Rontixin kevätkausi 2024 Hoopers ATT jäsenet


Lomake suljettiin: 2023-11-17 17:00:00 GMT+0300


Kuva: Maarit Merilä

Rontix pitää ATTn jäsenille hoopersia jälleen keväällä jäsenetuhintaan. Voit valita osallistutko joka viikonlopulle vai vain osaan. Etusijalle menee koko kaudelle osallistuvat, muutoin paikat jaetaan aikajärjestyksessä, niin kauan kuin paikkoja on.


Treenit ovat ATT-areenalla, Luolakalliontie 10, Lieto. Kouluttajana Rontixin Tiina Jaakkola, lisätietoja [email protected] . Luvassa taitoja ja rataa sitä haluaville. Osallistua voit kaiken tasoisten kanssa, jokaiselle löytyy jotakin :)

ATTlla pidettävien kertojen lisäksi, teillä olisi myös mahdollisuus vieraspaikkatreeniin maaliskuussa. Maaliskuun treenikerta on Paimiossa Sporttikoirakeskuksella (Lauttarannankuja 35, Hevonpää), sen hallivuokraosuutta ATT ei luonnollisesti pysty tukemaan ja sen kerran hinta on siksi hallivuokran verran kalliimpi eli sen kerran hinta on 55€.


Treenataan n.1,5h ryhmissä, 4 koirakkoa/ ryhmä. Käytettävissä kahden treenikentän yhdistelmä ATTlla eli n 30x40m kenttä. Hinta 40€/koirakko.


Sunnuntai iltaryhmien lisäksi olisi mahdollisuus treenata myös ko vkln jälkeisinä maanantai aamupäivinä n klo10-13 välisenä aikana, aamupäivät toteutetaan pääasiassa yksärinä, mutta jos useampi pääsee, niin kasataan ryhmä (jossa sama koirakkokohtainen treeniaika). Palautan treenikentät vasta näiden jälkeen, eli olisi mahdollisuus isoon kenttään myös silloin ja samaan ratasuunnitelmaan kuin su illalla. Hinta sama, eli 40€ koirakko, (Sporttikoirakeskuksella 55€) (tutustuminen+20min treeniaikaa vaihtoineen/koira). Jos sinulla on tietty aikatoive maanantaille tuohon väliin laita se lisätietokenttään.

Koko kauden etusija koskee koirakoita, jotka hakevat joka kuukaudelle vähintään yhtä treenipaikkaa


Voit kirjoittaa halutessasi tähän lisätietoja aikatoiveista, treenitoiveista tai muuta huomioitavaa

Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi