Rontixin Hoopers kevätkausi 2024 ATT, Lieto


Lomake suljettiin: 2023-11-17 17:00:00 GMT+0300


kuva: Maarit Merilä

Rontixin keväkausi muodostuu neljästä viikonlopusta. Maaliskuun kerta on Paimiossa Sporttikoirakeskuksella (Lauttarannankuja 35, Hevonpää), muut kerrat helmi-, huhti- ja toukokuussa on ATT areenalla (Luolakalliontie 10, Lieto). Voit itse valita, osallistutko joka viikonlopulle vai vain osaan. Etusijalle menee koko kaudelle osallistuvat, muutoin paikat jaetaan aikajärjestyksessä, niin kauan kuin paikkoja on.


Kouluttajana Rontixin Tiina Jaakkola, lisätietoja [email protected] . Luvassa on eri vaikeustasoisia ratapohjia, taitoja isolle kentälle ja suullisten vihjeiden rakentamista ja erotteluita. Osallistua voit kaiken tasoisten kanssa, jokaiselle löytyy jotakin :)


Treenataan 2h ryhmissä, 5 koirakkoa/ ryhmä. Käytettävissä kahden treenikentän yhdistelmä eli n 30x40m kenttä, käytettävissä ATTn kisaesteet. Hinta 55€/koirakko.


Lähtökohtaisesti koko kausi mennään samoilla ryhmillä ja aikatauluilla, tarvittaessa voit vaihtaa treenipaikkaa jonkun toisen treenaajan kanssa päittäin, tai myydä treenipaikan eteenpäin, jos et pääsekään juuri siihen aikaan, mihin alkujaan olit aikatoiveen laittanut. Voit etsiä vaihturia tai myydä paikkaasi esim tutussa Rontix agilityt- ryhmässä.


Hoopersia olisi mahdollisuus järjestää myös maanantai aamupäivisin isolla kentällä sunnuntain radalla, Maanantait aamupäivisin n klo10-13 välillä, jos haluat toivoa tarkempaa klo aikaa, laita se lisätietoihin. Hinta sama 55€/koirakko ja treeniaika sama, n 20min/koirakko.

Koko kauden etusija koskee koirakoita, jotka hakevat joka kuukaudelle vähintään yhtä treenipaikkaa


Voit kirjoittaa halutessasi tähän lisätietoja aikatoiveista, treenitoiveista tai muuta huomioitavaa

Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi