Rontixin kevätkausi 2024


Lomake suljettiin: 2023-11-17 17:00:00 GMT+0300

Rontixin kevätkausi muodostuu neljästä viikonlopusta 1/kk helmi-, maalis-, huhti- ja toukokuussa. Maaliskuun kerta on Paimiossa Sporttikoirakeskuksella (Lauttarannankuja 35, Hevonpää), kaikki muut kerrat on ATT-areenalla (Luolakalliontie 10, Lieto). Voit itse valita, oletko yhtenä vai kahtena päivänä, osallistutko joka viikonlopulle vai vain osaan. Etusijalle menee joka viikonlopulle osallistuvat, muutoin paikat jaetaan aikajärjestyksessä, niin kauan kuin paikkoja on.


Kouluttajana Rontixin Tiina Jaakkola, lisätietoja [email protected] . Luvassa pitkiä estevälejä, taitoja isolle kentälle ja vaudikasta profiilia. Tarjolla molemmille päiville hyppyrata, möllihyppyrata sekä helpompi ja vaikeampi agilityrata, voidaan keskittyä myös yksittäisiin taitoihin tai esteisiin koirakon toiveiden mukaisesti (toiveet lisätietokenttään tai sähköpostitse ennen treenikertaa). Osallistua voit kaiken tasoisten kanssa, jokaiselle löytyy jotakin :)


Treenataan 2h ryhmissä, 5 koirakkoa/ ryhmä. Käytettävissä ATTlla n28x38m kenttä ja sporttiksen vauhtikenttä 24x35m. Hinta 55€/koirakko/päivä.


Lähtökohtaisesti koko kausi mennään samoilla ryhmillä ja aikatauluilla, tarvittaessa voit vaihtaa treenipaikkaa jonkun toisen treenaajan kanssa päittäin, tai myydä treenipaikan eteenpäin, jos et pääsekään juuri siihen aikaan, mihin alkujaan olit aikatoiveen laittanut. Voit etsiä vaihturia tai myydä paikkaasi esim tutussa Rontix agilityt- ryhmässä. Myydessäsi treenikertasi eteenpäin, maksa silti oma paikkasi minulle ja osataja maksaa myydyn treenin sinulle, se helpottaa maksujen seurantaa huomattavasti.


Hakemalla koko kaudelle, haet paikkaa jokaiselle viikonlopulle



Voit kirjoittaa halutessasi tähän lisätietoja aikatoiveista, treenitoiveista tai muuta huomioitavaa

Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi