Kesäkausi 2024, Rontixin koirakeidas


Rontix pitää viikkoryhmiä agilitylle ja hoopersille kesäkaudella 2024 Rontixin koirakeitaalla. Jaan ison kentän kahteen osaan, joista toisella on hoopersrata ja toisella agilityrata, voit siis osallistua vaikka kumpaankin lajiin saman tunnin aikana (yksi koirakko treenaa kuitenkin vain kerrallaan). Etusijalle menee useammalle treenikerralle osallistuvat, muutoin paikat jaetaan nopeusjärjestyksessä, niin kauan kuin paikkoja on ja jäljellä olevia paikkoja voi kysellä myös yksitellen ennen kutakin kertaa. Voit valita minkä kokoisessa ryhmässä haluat treenata (ts minkä verran treeniaikaa sinulla on käytettävissä), ryhmien hinnat määräytyy aikaperusteisesti. Yksityistunteja voi kysellä myös muille päiville :) Voit ilmoittautua mille päiville tahansa, pyrin pitämään päivät ajantasalla ja lisätä päivämäärän perään tiedon, jos se on jo täynnä.


Treenit pidetään aidatulla ulkokentällä, Rontixin koirakeitaalla, Iisalmentie 1576, Piippola. Kouluttajana Rontixin Tiina Ojakoski ( os. Jaakkola), lisätietoja [email protected] . Luvassa taitoja (esteet, ohjaukset, suulliset vihjeet) ja rataa sitä haluaville. Osallistua voit kaiken tasoisten kanssa, jokaiselle löytyy jotakin :) Koiran perushallittavuus olisi hyvä olla olemassa valmiiksi, jotta koiran voi päästää kentälle hihnasta vapaaksi (hihna voi takertua esteisiin ja aiheuttaa loukkaantumisen vaaran). Kentälle, aitaan ja esteisiin merkkaamisesta peritään 5€ siivousmaksu.


Voit valita haluamasi ryhmäkoon seuraavista:

-3 koirakkoa/h 25€/treeni (rataantutustumisen jälkeen treeniaikaa n 15min/koirakko)

-5koirakkoa/2h 30€/treeni (rataantutustumisen jälkeen treeniaikaa reilu 20min/koirakko)

-yksityistunti 70€/h (varaa oma treeniaika, joko itselle tai kaverin kanssa, veloitus varatun/käytetyn ajan mukaan)


Treeneillä pidetään pieni säävaraus, vielä ei tiedä onko esim kenttä käyttökunnossa vielä huhti-toukovaihteessa, muita varauksia esim kova ukonilma tai hirmuinen helle, näistä ilmoitan henkilökohtaisesti ennen treeniä ja etsitään sopiva korvaava kerta tai muu järjestely. Treenit voit maksaa joko jokaisen erikseen, esim kunkin kerran yhteydessä, tai haluamissasi erissä.





Voit kirjoittaa halutessasi tähän lisätietoja aikatoiveista, treenitoiveista tai muuta huomioitavaa

Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi